Prostreno.cz

Hovězí karbanátky s teriyaki omáčkou

Chutné hovězí karbanátky s teriyaki omáčkou a přílohou z bílého zelí .

02.07.2023 sun
1h a 30min

30min příprava

60min vaření

824 kJ / 196 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Mleté maso smíchejte s rozšlehaným vejcem , teriyaki omáčkou a strouhankou.
  2. Maso podle potřeby dochuťte solí a směs nechte 10 minut stát. Ze směsi vytvarujte karbanátky a zvolna je opečte na másle s olejem.
  3. Zelí a oloupanou cibuli nakrájejte na nudličky.
  4. V rendlíku na rozehřátém másle s olejem nechte zesklovatět nakrájenou cibuli .
  5. Přidejte nakrájené zelí , sůl, pepř , cukr, ocet a zelí duste doměkka. Pokud je třeba přidejte trošku vody.

TIP:

Teriyaki omáčka je vynikající omáčka na dochucení jakéhokoli masa, zeleniny a ryb. Omáčka má kouřovo - ořechovou chuť díky pečenému sezamu a je dokonale vyvážená slanou, sladkou, pepřovou a ovocnou chutí.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    87,88 g
  • Sacharidy:

    56,62 g
    • Cukry:

      25,41 g
  • Tuky:

    128,36 g
  • Vláknina:

    8,40 g

Aktivita pro spálení:

869 kcal
108

minut jízdy na kole

82

minut běhu

259

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí karbanátky s teriyaki omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba