Prostreno.cz

Treska s tymiánovou omáčkou

Treska dušená v troubě s tymiánem a česnekem.

17.07.2023 lentilka
55min

20min příprava

35min vaření

344 kJ / 82 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 170°.
  2. Ryby osolte.
  3. V zapékací misce smíchejte smetanu, česnek, vývar, tymián, citronovou kůru a šťávu.
  4. Osolené porce ryby vložte do smetany a zapékací misku dejte do trouby.
  5. Duste odkryté 30 - 35 minut.
  6. Hotové ryby ozdobte čerstvým tymiánem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    84,20 g
  • Sacharidy:

    36,35 g
    • Cukry:

      11,60 g
  • Tuky:

    33,40 g
  • Vláknina:

    7,70 g

Aktivita pro spálení:

182 kcal
22

minut jízdy na kole

17

minut běhu

54

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Zeleninový vývar

5 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

rybí filé z tresky

82 kcal / 100g
B18 g
S0,1 g
T0,4 g

smetana na vaření 12%

133 kcal / 100g
B3 g
S4 g
T12 g

Čerstvý tymián

101 kcal / 100g
B5 g
S24 g
T1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska s tymiánovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba