Prostreno.cz

Cibulová omáčka

Cibulová omáčka je vhodná ke kuřecímu, vepřovému i hovězímu masu. Vhodné jsou steaky, přírodní plátky, ražniči, roštěnky, krkovička.

06.09.2023 sun
60min

15min příprava

45min vaření

324 kJ / 77 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou cibuli nakrájejte na plátky .
  2. Ve vhodném hrnci , nebo rendlíku nechte rozpustit 4 lžíce másla , přisypte cibuli a za občasného míchání duste 20 minut .
  3. Prošlehejte kukuřičný škrob a studenou vodu.
  4. K cibuli přidejte vývar a do horkého vývaru vmíchejte připravený kukuřičný škrob.
  5. Dochuťte worcestrovou omáčkou , pokud je třeba lehce osolte , přidejte tymián , šalvěj , česnek a vařte na mírném ohni 5 -10 minut .
  6. Odstraňte z tepla a do omáčky vmíchejte studené máslo.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    11,64 g
  • Sacharidy:

    82,44 g
    • Cukry:

      14,18 g
  • Tuky:

    65,08 g
  • Vláknina:

    3,76 g

Aktivita pro spálení:

195 kcal
24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

58

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Cibulová omáčka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba