Prostreno.cz

Sekaná v listovém těstě

Sekaná ze dvou druhů masa , kterou můžete podávat teplou i studenou .

27.09.2023 sun
1h a 30min

30min příprava

60min vaření

692 kJ / 165 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 180°C.
  2. Plech vyložte pečící folií .
  3. Šalotku oloupejte a nakrájejte nadrobno.
  4. V misce smíchejte maso, šalotku, petrželku , 1 rozšlehané vejce, koření , sůl a pepř.
  5. Ze směsi vytvarujte šišku , do které zabalte na délku vedle sebe vařená vejce . Šiška musí být veliká tak , aby se dala zabalit do těsta.
  6. Plát těsta položte na plech vyložený pečící folií.
  7. Na těsto položte šišku masa , okraje těsta potřete rozšlehaným vejcem a maso zabalte do těsta.
  8. Listové těsto ještě potřete rozšlehaným vejcem. Pečte v předehřáté troubě 45 minut.
  9. Na první polovinu pečení přikryjte sekanou pečícím papírem , nebo alobalem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    135,25 g
  • Sacharidy:

    123,84 g
    • Cukry:

      23,50 g
  • Tuky:

    100,94 g
  • Vláknina:

    18,40 g

Aktivita pro spálení:

393 kcal
49

minut jízdy na kole

37

minut běhu

117

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Omeleta se sýrem

30min
(8 hlasů)

Brokolicová omeleta

50min
(23 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

25min
(8 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Sekaná v listovém těstě

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba