Prostreno.cz

Italská fazolová polévka

Je to snadná polévka připravená z cannellini fazolí, slaniny, rozmarýnu a česneku. Tato polévka je rychlá, snadná a chutná skvěle .

28.09.2023 lanvin
55min

20min příprava

35min vaření

244 kJ / 58 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. V hrnci na oleji orestujte na kostičky nakrájenou anglickou slaninu .
  2. Slaninu vyndejte děrovanou lžíci na talíř s papírovou utěrkou .
  3. Do stejného hrnce nasypte nakrájenou cibuli a nechte ji zesklovatět.
  4. Přidejte česnek , rozmarýn a pomalu zalijte vývarem.
  5. Vývar přiveďte k varu a do vývaru nasypte polovinu scezených , propláchnutých fazolí a rozmačkejte je pomocí šťouchadla na brambory ( nebo nahrubo rozmixujte ponorným mixérem ) .
  6. Přidejte zbývající fazole a orestovanou slaninu . Přiveďte k varu a vařte 10 minut .
  7. Polévku podle chuti osolte a opepřete. Před podáváním můžete polévku posypat sýrem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    114,24 g
  • Sacharidy:

    173,23 g
    • Cukry:

      12,62 g
  • Tuky:

    119,23 g
  • Vláknina:

    2,68 g

Aktivita pro spálení:

280 kcal
35

minut jízdy na kole

26

minut běhu

83

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Italská fazolová polévka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba