Prostreno.cz

Kuřecí čtvrtky se šalotkou a žampiony

Cider , který obsahuje velmi nízké procento alkoholu se skvěle hodí k přípravě kuřecího masa . Cider můžete nahradit 100 % jablečnou šťávou .

09.10.2023 Mikeš
1h a 40min

25min příprava

1h a 15min vaření

1020 kJ / 243 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Kuřecí čtvrtky osolte , opepřete a obalte je v hladké mouce.
  2. V kastrolu rozehřejte máslo a olej a kuřecí maso opečte z obou stran.
  3. K masu přidejte žampiony , tymián , česnek , cider a šalotku .
  4. Maso přikryjte a duste doměkka.
  5. Podávejte nejlépe s vařenou rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    137,90 g
  • Sacharidy:

    204,54 g
    • Cukry:

      2,80 g
  • Tuky:

    105,80 g
  • Vláknina:

    11,62 g

Aktivita pro spálení:

688 kcal
86

minut jízdy na kole

65

minut běhu

205

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kuřecí čtvrtky se šalotkou a žampiony

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba