Prostreno.cz

Pstruh s rajčaty a tymiánem

Pstruh pečený ve fólii s rajčaty, česnekem a tymiánem.

27.10.2023 lanvin
55min

25min příprava

30min vaření

710 kJ / 169 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 190 ° C stupňů.
  2. Z alobalové folie nastříhejte 8 čtverců , které budou o 10 cm větší než rybí filé .
  3. Dejte vždy 2 čtverce na sebe a potřete je olejem .
  4. Obě strany pstruha osolte a opepřete a na každý čtverec položte filé pstruha kůží dolů.
  5. V misce smíchejte nakrájená rajčata, česnek , 1 lžíci olivového oleje a rajčata jemně osolte .
  6. Směs rozdělte na filé pstruha. Nahoru položte 2 snítky tymiánu a vše pokapejte olivovým olejem .
  7. Každý čtverec alobalu s rybou uzavřete , čtverce položte na plech , dejte do trouby a pečte přibližně 20 – 30 minut , podle velikosti filetů .
  8. Každý balíček položte na talíř , balíček opatrně otevřete a rybu vyndejte na talíř .
  9. Posypte petrželkou a podávejte s klínky citronu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    9,73 g
  • Sacharidy:

    38,38 g
    • Cukry:

      9,02 g
  • Tuky:

    108,84 g
  • Vláknina:

    17,74 g

Aktivita pro spálení:

279 kcal
34

minut jízdy na kole

26

minut běhu

83

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pstruh s rajčaty a tymiánem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba