Prostreno.cz

Rybí podkovy

Jednoduchý a snadný recept na přípravu štikozubce s omáčkou . Štikozubec je bílá ryba a obsahuje málo tuku .

01.11.2023 Mikeš
55min

20min příprava

35min vaření

599 kJ / 143 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. V rendlíku na oleji s máslem nechte zesklovatět nakrájenou cibuli .
  2. Přidejte česnek mletou papriku a promíchejte .
  3. Přidejte lžíci mouky, promíchejte a pomalu za stálého míchání přidejte víno , mandle a vařte za stálého míchání 5 minut.
  4. Přidejte vývar a vařte dalších 5 minut .
  5. Kousky štikozubce osolte , přidejte je do rendlíku a duste 20 minut . Ozdobte petrželkou .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    16,62 g
  • Sacharidy:

    53,22 g
    • Cukry:

      11,12 g
  • Tuky:

    66,63 g
  • Vláknina:

    10,37 g

Aktivita pro spálení:

286 kcal
35

minut jízdy na kole

27

minut běhu

85

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí podkovy

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba