Prostreno.cz

Komentáře k receptu

Avatar
Avatar
František 31.05.2013

Ingredience Fazole bílé v mírně slaném nálevu 1 hrnek Fazole červené v chili omáčce 1 hrnek Domácí klobása 2 ks Cibule středně velká 1 ks Česnek 2 stroužek Tymián čerstvý 2 špetka Rozmarýn 2 špetka Chilli koření 1 špetka Kečup jemný 3 lžíce polévková rovná Postup přípravy: Na pánev dáme dvě lžíce škvarků v sádle (nebo jiný tuk, olej), necháme rozpustit a přidáme na kostečky nakrájenou cibuli, opražíme. Přidáme na půlkolečka nakrájené klobásky a opražíme. Pak přidáme slité fazole (pokud jsou ve slaném nálevu, pokud jsou v tomatě či chilli omáčce, dáme i s omáčkou), prohřejeme. Dle potřeby přidáme vodu a kečup. Dochutíme bylinkami a čili kořením. Podáváme s opečeným chlebem či jiným pečivem.Počet porcí 4,já neumím pro méně lidí vařit <3

Avatar
heenna 10.03.2016

takova rychlovka

Avatar
renda4141 16.03.2016

Dělám je, ale fazole z konzervy nepoužívám.*11*

Avatar
Anonym 03.04.2016

přesně rychlovka

Avatar
Petr 10.08.2017

Dělám to tak, jako to stojí v článku akorát používám bílé pečené fazole v rajčatovém nálevu a více cibule, i tři kousky, je to super rychlovka, nedá se nic zkazit a když je doma čerstvý chléb...mňam......jo a někdy přidám i plechovku krájených rajčat...

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Reklama

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba