Prostreno.cz

Ruská polévka ŠČI

Polévka z ruské lidové kuchyně.

28.05.2012 lanvin
50min

15min příprava

35min vaření

358 kJ / 85 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Mrkev, celer, cibuli a pórek vložte do vařícího vývaru. Přidejte koření a vařte 10 -15 minut. Přidejte nakrájené zelí, rajčata a vařte 5 minut.
  2. Přidejte připravenou světlou jíšku z másla a mouky, hovězí maso a povařte 10 minut.
  3. Před podáváním posypte nasekaným koprem nebo petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    85,60 g
  • Sacharidy:

    368,88 g
    • Cukry:

      30,74 g
  • Tuky:

    81,80 g
  • Vláknina:

    95,00 g

Aktivita pro spálení:

507 kcal
63

minut jízdy na kole

48

minut běhu

151

minut uklízení





Podobné recepty

Bramboračka

(14 hlasů)
45min
298 kJ

Bramborová polévka s jablky

(13 hlasů)
45min
198 kJ

Mrkvová polévka

(12 hlasů)
35min
366 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ruská polévka ŠČI

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba