Prostreno.cz

Višně v rumu

Sladké višně v medu a rumu na zdobení i mlsání.

22.06.2012 lanvin
20min

20min příprava

0min vaření

697 kJ / 166 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Do sklenice postupně dávejte vrstvy omytých višní.
  2. Každou vrstvu přelijte medem a rumem. Višně musí být zcela potopené.
  3. Višně nechte alespoň 14 dní uležet.
  4. Po odležení višně používejte na zdobení a do alkoholických koktailů, tekutinu můžete pít jako višňový likér.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    8,70 g
  • Sacharidy:

    383,00 g
    • Cukry:

      351,00 g
  • Tuky:

    3,55 g
  • Vláknina:

    8,00 g

Aktivita pro spálení:

3080 kcal
385

minut jízdy na kole

293

minut běhu

919

minut uklízení





Podobné recepty

Jablíčka s mátou

(15 hlasů)
35min
616 kJ

Marmeláda z fíků

(17 hlasů)
25min
736 kJ

Džem z melounu a broskví

(15 hlasů)
40min
833 kJ
Více receptů

Celkem 7 komentářů

Avatar
Avatar hedvika
14.06.2016
Avatar hedvika
30.05.2016
Avatar hedvika
25.05.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Frittata s rajčaty

55min
(13 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

35min
(31 hlasů)

Omeleta s parmezánem

35min
(20 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Višně v rumu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba