Prostreno.cz

Játrová paštika

Jednoduchá paštika z hovězích jater.

19.07.2012 lanvin
2h a 15min

15min příprava

2h a 0min vaření

1078 kJ / 257 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Slaninu a očištěná játra nakrájejte na větší kostky, vložte do připraveného římského hrnce, přidejte cibuli, pepř a hřebíček.
  2. Pečte v troubě vyhřáté na 180 °C asi 2 hodiny.
  3. Odstraňte cibuli, hřebíček a maso umelte. Podle chuti osolte a promíchejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    420,10 g
  • Sacharidy:

    451,82 g
    • Cukry:

      46,48 g
  • Tuky:

    390,89 g
  • Vláknina:

    203,00 g

Aktivita pro spálení:

906 kcal
113

minut jízdy na kole

86

minut běhu

270

minut uklízení





Podobné recepty

Pomazánka z hermelínu

(13 hlasů)
20min
1253 kJ

Hummus

(9 hlasů)
20min
1373 kJ

Pomazánka s Moravankou

(9 hlasů)
20min
1125 kJ
Více receptů

Celkem 2 komentářů

Avatar
Avatar hedvika
10.05.2016
Avatar moniika
31.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

anglická slanina

425,95 kcal / 100g
B40,9 g
S2,1 g
T36,5 g

hřebíček

274 kcal / 100g
B5 g
S65 g
T20 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Játrová paštika

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba