Prostreno.cz

Komentáře k receptu

Avatar
Avatar
Terezulinka 25.01.2019

my jsme pekli a dopadlo to celkem zajímavě, vypadá to tak trochu jako koberec, ilustrační foto, absolutně nesouhlasí s výsledkem ..... paleček dolu

Avatar
Anonym 08.03.2018

ste asi upadly ne cely pokrm za 150 Kc?

Avatar
kamila76 08.12.2016

skvělý tučňák na ledu *15*

Avatar
hedvika 09.06.2016

hned bych si dala

Avatar
kamila76 25.05.2016

Upečeme.

Avatar
maxiking 04.05.2016

<3<3

Avatar
renda4141 29.04.2016

Vypadají lahodně.<3

Avatar
moniika 24.04.2016

vypadá bezvadně

Avatar
hedvika 21.04.2016

úžasné

Avatar
hedvika 12.04.2016

to je krááása :-)

Avatar
deeana 12.04.2016

<3

Avatar
Anetka22 18.03.2016

Dost narocne ale vyzkousime

Avatar
nikihiphop 17.03.2016

sice náročné ale ve výsledku určitě vynikajicí*15*

Avatar
benca 12.01.2016

urobim pre dieta

Avatar
Mišáčka 10.01.2016

Dnes vyzkoušeno a už není :-p. Skvělý recept

Avatar
deeana 09.01.2016

mé oblébené

Avatar
heenna 14.12.2015

jak kdyz streli :)

Avatar
renik.71 11.09.2015

Tak to já si netroufám, po přečtení reakcí na recept... děti by si daly.. manžel taky, ale nebudu to pokoušet...

Avatar
glady 25.08.2015

výborný moučník

Avatar
MAFIRA 07.08.2015

koukám,že asi nic moc co?

Avatar
aneta 14.11.2014

HRŮZA ! jak říkáte dala jsem velký plech takže dosti slabé po upečení, a vylila jsem šlehačku do záchodu nejde to smíchat!!! takže recept bych nejraději roztrhala.>:(

Avatar
aneta 14.11.2014

HRŮZA ! jak říkáte dala jsem velký plech takže dosti slabé po upečení, a vylila jsem šlehačku do záchodu nejde to smíchat!!! takže recept bych nejraději roztrhala.>:(

Avatar
J 27.03.2012

Recept absolutně zmatečný a krém se zdrcne při jakémkoli způsobu přípravy, NEDOPORUČUJI!!!

Avatar
Terezka 15.06.2011

Tak už nám tenhle krasavec odpočívá v ledničce =) Problém byl s první polovinou krému - po přidání želatiny a medu byla šlehačka de facto opět tekutá. Napodruhé jsem vyšlehala zvlášť šlehačku a zbytek jen jemně vmíchala vařečkou...a vše se povedlo =) Vypadá to víc než dobře, tak snad bude i chutnat! P.S. těsto je tenké, ale pokud pečete na pečícím papíře, nebudete mít problém ;)

Avatar
alena 23.08.2010

hm... sice moje blbost ale... udělala jsem 2 piškoty, a následně je hodila do koše - byly tenké a z plechu se sundávaly trháním... takže fakt dík za super rectp :-X

Avatar
Ivča 12.08.2010

Jo a vlastně olej a vodu jsem do krému taky nedala to mi nějak neštymovalo....:-D

Avatar
Ivča 12.08.2010

Dělala jsem přesně podle návodu a místo obyčejné želatiny (ta se mi nějak nezdála) jsem použila od Dr.Oetkera želatinový stužovat a šlehačku si ušlehala zvlášt do tuha a až pak přidala zbytek přízad včetně ž. ztužovace. Ten mi vystačil jeden dala jsem půl na půl. Jinak řezy jsou vyborné pochutnala si celá rodina lepší než originál.

Avatar
bubble 12.08.2010

no,je to tady dosti zmatečné, takže jsem hledala jinde na netu a ten samý recept s mnohem lepším vysvětlením postupu jsem našla zde http://www.toprecepty.cz/recept/10832-kinder-pingui/;-)

Avatar
El Barto 08.08.2010

Mno já jsem právě díky tekutosti vylil půl litru šlehačky do záchodu, nešlo to prostě po přidání těch dalších věci došlehat. rafill: Taky jsem to nepochopil a proto jsem vyzkoušel obě varianty. Při 2 piškotech je každý hrozně tenký, takže jsem to vyřešil tak, že jsem udělal jeden velký a v půlce ho přeříznul. Zuza: Nene, nepodařil a vzhledem k nervovému vypětí jsem další pokusy vzdal :)

Avatar
TN 06.08.2010

Ingredience na krem jsou tam na smetanovy krem a na cokoladovy krem... o tom cokoladovym dal neni psany nic, to mam jako na vyber, kterej si udelam?

Avatar
rafill 05.08.2010

já moc nechápu: z přísad upečeme 2 piškoty....tzn. že si těch 6 vajec, 6 lžic cukru atd. rozdělím na 3 (polovinu z 6) a z toho upeču jeden piškot a pak druhý? dělali jste to taky tak? a jak velký plech jste teda použili? Díky:-)

Avatar
Terda 05.08.2010

Taky jsem se při tom pečení strašne naštvala, jako El Barto ;-) Do krému jsem med přidávala tekutý,ale vychladlý. A želatinu taky ne horkou. Dle mé zkušenosti je dobré šlehačku ušlehat a přísady tam jen pomalu, klidně i mixérem, ale pomalu, zamíchat. Ta šlehačka po přidání dalších věcí dost ztekutěla, ale už jsem se bála ji dál šlehat, tak jsem ji nechala chvíli stát, až začla tuhnout tou želatinou. Ano, z prvního pokusu se šlehačkou mi vzniklo zdrclé máslo *3* Ale stejně jsem to tam namatlala, ztuhlo to a ve výsledku to bylo chuťově výborné :-)

Avatar
Zuza 04.08.2010

Ano, med teplý a tekutý byl:-D stále nechápu v čem je problém. El Barto vám se krém podařil?:-D

Avatar
El Barto 04.08.2010

Chybí tu základní věci jako zmíněná velikost plechu, jak dlouho těsto pečeme, nějaké fotografie jak má výsledek vypadat v porovnání s něčím a jak velké to má celé být. Samotný recept je psaný dost zmatečně a neúplně. Akorát jsem se při pečení tohoto značně naštval.*4*

Avatar
eva 04.08.2010

Med přidej TEKUTÝ a teplý! ! ! :-/

Avatar
Terda 04.08.2010

Nebylo by marné uvádět rozměry plechu, na kterém se ten piškot peče. Já špatně zvolila příliš veliký (klasický plech přes celou troubu) a výsledek byl dost tenký, přichytil se a následně byl potrhaný.

Avatar
Zuza 03.08.2010

Měla bych malý dotaz ohledně teplého medu, který se má přilévat do šlehačky. Zkoušeli jsme to, ale obě se nám při šlehání mixérem srazily.*1* Je na to nějaký fígl a nebo se to prostě nemá zašlehávat mixérem? Protože v návodu je to tak popsáno. Předem díky za odpověď, jinak pochvala, všem chutnal:-)

Avatar
náhodný kolemjdoucí 02.08.2010

Raději řekni mamce, ať s tebou projde pravopis :-)

Avatar
teruška 29.07.2010

ju to vypadá dobře musím říct mamce at to nekdyskusí udelat.!!! xD

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Reklama

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba