Prostreno.cz

Svíčkové řezy s medovou marinádou

Marinované řezy ze svíčkové.

09.08.2012 lanvin
40min

20min příprava

20min vaření

848 kJ / 202 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso vložte do marinády, zakryjte a dejte přes noc do chladničky.
  2. Dobře okapané maso grilujte z obou stran, délku grilování přizpůsobte podle toho, jak chcete mít maso propečené. Hotové maso osolte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    168,37 g
  • Sacharidy:

    77,35 g
    • Cukry:

      36,14 g
  • Tuky:

    120,25 g
  • Vláknina:

    0,90 g

Aktivita pro spálení:

591 kcal
73

minut jízdy na kole

56

minut běhu

176

minut uklízení





Podobné recepty

Svíčkové medailonky s jahodami

(17 hlasů)
35min
505 kJ

Hamburgery z hovězí svíčkové

(15 hlasů)
50min
952 kJ

Nudličky ze svíčkové s houbami

(12 hlasů)
45min
401 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

bílé víno

82 kcal / 100g
B0,1 g
S2 g
T0 g

med

304 kcal / 100g
B0,2 g
S82 g
T0,1 g

Zelená paprika

22,9 kcal / 100g
B0,72 g
S4,78 g
T0,11 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Svíčkové řezy s medovou marinádou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba