Prostreno.cz

Hamburgery z hovězí svíčkové

Špičkový hamburger à la Emanuele z hovězí svíčkové a italské klobásy, ochucený zálivkou balsamico. Uvnitř je růžový, zvenčí obložený pečenými
paprikami a rajčetem a podává se v rozpečené housce. Zkuste také tento recept na hamburgry podle Emanuela Ridi z pořadu S Italem v kuchyni.

12.07.2011 lanvin
50min

25min příprava

25min vaření

952 kJ / 227 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Svíčkovou namelte, salsicciu zbavte střívka a smíchejte s masem, nastrouhaným parmazánem, žloutkem, solí a pepřem. Vytvarujte hamburgery a ogrilujte.
  2. Housky rozpečte na ohni, celé papriky také ogrilujte a zbavte semínek.
  3. Housku pomažte dijonskou hořčicí, položte maso, na něj kousky paprik, list hlávkového salátu, plátky rajčat, které zakápněte protlakem, přikryjte druhou půlkou housky a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    213,87 g
  • Sacharidy:

    364,26 g
    • Cukry:

      42,74 g
  • Tuky:

    233,40 g
  • Vláknina:

    23,88 g

Aktivita pro spálení:

1163 kcal
145

minut jízdy na kole

110

minut běhu

347

minut uklízení





Podobné recepty

Pštrosí vejce

(27 hlasů)
55min
788 kJ

Řecká musaka

(10 hlasů)
1h a 5min
518 kJ

Hovězí roštěnky na cibuli

(25 hlasů)
60min
1042 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hamburgery z hovězí svíčkové

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba