Prostreno.cz

Čedarová polévka

Sytá polévka, můžete ji podávat jako hlavní chod.

10.04.2013 lentilka
50min

15min příprava

35min vaření

269 kJ / 64 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Ve velkém hrnci rozehřejte máslo. Přidejte cibuli a restujte ji 5 minut.
  2. Přidejte brambory, celer, vývar, šalvěj a citrónovou kůru. Přiveďte k varu a zvolna vařte 30 minut, dokud celer nezměkne a brambory se nezačínají rozpadat.
  3. Vyndejte citrónovou kůru a šalvěj. Promíchejte, aby brambory polévku trochu zahustily.
  4. Polévku rozdělte na talíře, do horké polévky vložte kostky sýra a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    83,50 g
  • Sacharidy:

    234,54 g
    • Cukry:

      24,97 g
  • Tuky:

    103,52 g
  • Vláknina:

    21,70 g

Aktivita pro spálení:

298 kcal
37

minut jízdy na kole

28

minut běhu

88

minut uklízení





Podobné recepty

Bramboračka se sýrem

(23 hlasů)
30min
753 kJ

Polévka z tavených sýrů

(20 hlasů)
25min
310 kJ

Květáková polévka s hermelínem

(29 hlasů)
50min
313 kJ
Více receptů

Celkem 7 komentářů

Avatar
Avatar hedvika
30.06.2016
Avatar hedvika
02.06.2016
Avatar vivi11
25.05.2016
Avatar moniika
20.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Čedarová polévka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba