Prostreno.cz

Polévka z ředkviček se šťovíkem

Polévka připravená během několika minut.

07.05.2013 lentilka
25min

15min příprava

10min vaření

187 kJ / 44 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Z ředkviček vyberte nepoškozené lístky a spolu s ředkvičkami je nakrájejte.
  2. Šťovík důkladně propláchněte vodou a nechte okapat.
  3. V hrnci na rozehřátém másle orestujte šalotku, přidejte ředkvičky, zalijte vývarem a vařte 5 minut.
  4. Přidejte šťovík a vařte ještě 5 minut.
  5. Polévku jen krátce rozmixujte. Podávejte se zakysanou smetanou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    24,66 g
  • Sacharidy:

    128,64 g
    • Cukry:

      23,24 g
  • Tuky:

    45,22 g
  • Vláknina:

    11,20 g

Aktivita pro spálení:

168 kcal
21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

50

minut uklízení





Podobné recepty

Polévka ze zelených fazolek

(13 hlasů)
1h a 10min
331 kJ

Zeleninová polévka

(21 hlasů)
45min
196 kJ

Zeleninová polévka z „kostky“

(17 hlasů)
1h a 40min
394 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Kuřecí vývar

27 kcal / 100g
B1 g
S3 g
T0 g

ředkvičky

16 kcal / 100g
B1,1 g
S3 g
T0,1 g

stévie

20 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

šalotka

72 kcal / 100g
B2 g
S16 g
T0,1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka z ředkviček se šťovíkem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba