Prostreno.cz

Broskvovo-malinový džem

Ovocný džem s levandulí.

26.07.2013 lentilka
55min

20min příprava

35min vaření

352 kJ / 84 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Levanduli dejte do malé misky, zalijte 60 ml vařící vody a nechte 10 minut stát, pak levanduli sceďte.
  2. Do hrnce dejte broskve, maliny, cukr a citrónovou šťávu, přiveďte k varu a vařte za stálého míchání, dokud má vše konzistenci hustého sirupu.
  3. Vmíchejte levandulovou vodu a vařte za stálého míchání 10 minut.
  4. Džem dejte do skleniček, zavíčkujte a otočte dnem vzhůru. Nechte vychladnout.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    22,45 g
  • Sacharidy:

    523,20 g
    • Cukry:

      449,50 g
  • Tuky:

    7,94 g
  • Vláknina:

    61,50 g

Aktivita pro spálení:

1080 kcal
135

minut jízdy na kole

102

minut běhu

322

minut uklízení





Podobné recepty

Malinový džem

(12 hlasů)
30min
634 kJ

Malinový džem

(7 hlasů)
1h a 20min
650 kJ

Džem z mirabelek

(11 hlasů)
50min
479 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Broskvovo-malinový džem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba