Prostreno.cz

Dezert s jablky

Krupicový dezert s jablky.

25.09.2013 lentilka
35min

15min příprava

20min vaření

433 kJ / 103 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Do horkého mléka dejte tři lžíce krupice a 3 lžíce cukru, vařte, až krupice zhoustne.
  2. Zakryjte a nechte mírně vychladnout, pak nalijte do sklenic.
  3. Oloupaná jablka nakrájejte na kostičky, zalijte 50 ml vody, přidejte dvě lžíce cukru a vařte, dokud jablka nezměknou.
  4. Jablka rozmixujte, přidejte lžíci krupice a vařte za stálého míchání 5 minut.
  5. Vychladlá jablka rozdělte do sklenic na krupici.
  6. Před podáváním ozdobte plátkem jablka a strouhanou čokoládou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    27,00 g
  • Sacharidy:

    309,20 g
    • Cukry:

      228,20 g
  • Tuky:

    37,49 g
  • Vláknina:

    21,60 g

Aktivita pro spálení:

416 kcal
52

minut jízdy na kole

39

minut běhu

124

minut uklízení





Podobné recepty

Ořechové řezy

(10 hlasů)
1h a 15min
1239 kJ

Pečená jablka

(10 hlasů)
45min
897 kJ

Pečená jablka

(11 hlasů)
55min
594 kJ
Více receptů

Celkem 10 komentářů

Avatar
Avatar verrca
03.06.2016
Avatar hedvika
16.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dezert s jablky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba