Prostreno.cz

Pečené hrušky s baby špenátem

Zimní salát z hrušek, rukoly a baby špenátu.

03.01.2014 lentilka
1h a 10min

40min příprava

30min vaření

445 kJ / 106 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 180 °C.
  2. Plech vyložte pečicím papírem a na plech uložte nakrájené hrušky.
  3. V misce prošlehejte hnědý cukr s citrónovou šťávou a hrušky pokapejte.
  4. Pečte přibližně 30 minut.
  5. Prošlehejte ocet balsamico, hořčici a olej.
  6. Vychladlé hrušky dejte do velké mísy, přidejte špenát, rukolu připravený ocet s olejem, promíchejte a nechte 20 minut v chladu.
  7. Před podáváním posypte parmezánem a na větší kousky nakrájenou pažitkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    27,01 g
  • Sacharidy:

    136,60 g
    • Cukry:

      86,77 g
  • Tuky:

    62,84 g
  • Vláknina:

    24,30 g

Aktivita pro spálení:

287 kcal
35

minut jízdy na kole

27

minut běhu

85

minut uklízení





Podobné recepty

Římský salát s nektarinkou

(15 hlasů)
20min
554 kJ

Salát z červené řepy s uzeným lososem

(5 hlasů)
5h a 10min
810 kJ

Zálivka s malinami na salát

(7 hlasů)
20min
569 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečené hrušky s baby špenátem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba