Prostreno.cz

Hruškový dezert

Hrušky se skořicí a červeným vínem.

06.03.2014 lentilka
25min

15min příprava

10min vaření

383 kJ / 91 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Hrušky oloupejte a ostrým nožem nebo speciálním nástrojem na jádřinec zbavte jádřince a hrušky nakrájejte.
  2. Kousky hrušek vložte do rendlíku, posypte cukrem, citrónovou kůrou, přidejte skořicí a zalijte červeným vínem.
  3. Zakryjte a duste 10 minut.
  4. Po uvaření nechte hrušky vychladnout.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    8,82 g
  • Sacharidy:

    303,30 g
    • Cukry:

      122,70 g
  • Tuky:

    3,15 g
  • Vláknina:

    109,50 g

Aktivita pro spálení:

324 kcal
40

minut jízdy na kole

30

minut běhu

96

minut uklízení





Podobné recepty

Glazovaná hruška s mandlovým knedlíčkem

(12 hlasů)
35min
694 kJ

Hrušky s piniovými oříšky

(10 hlasů)
30min
1084 kJ

Hruškový koláč

(13 hlasů)
1h a 10min
998 kJ
Více receptů

Celkem 8 komentářů

Avatar
Avatar verrca
17.05.2016
Avatar hedvika
27.04.2016
Avatar hedvika
16.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hruškový dezert

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba