Prostreno.cz

Cuketa na červeném víně

Dušená cuketa s mandlemi a žampióny na červeném víně.

06.03.2014 lentilka
45min

15min příprava

30min vaření

298 kJ / 71 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Umytou cuketu nakrájejte na kolečka, osolte a nechte stát.
  2. Na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte nakrájené žampiony, nastrouhanou mrkev, celer a krátce společně orestujte.
  3. Podlijte malým množstvím vody, osolte a duste 10 minut.
  4. Přidejte opláchnutou cuketu, nakrájená rajčata, mandle, podlijte vínem a duste dalších 10 minut.
  5. Dochuťte cukrem a podávejte s dušenou rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    36,12 g
  • Sacharidy:

    89,46 g
    • Cukry:

      42,45 g
  • Tuky:

    91,34 g
  • Vláknina:

    27,50 g

Aktivita pro spálení:

451 kcal
56

minut jízdy na kole

42

minut běhu

134

minut uklízení





Podobné recepty

Cuketové gnocchi

(13 hlasů)
50min
315 kJ

Zapečené brambory s cuketou

(24 hlasů)
60min
413 kJ

Cuketová nádivka

(11 hlasů)
40min
1201 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Cuketa na červeném víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba