Prostreno.cz

Obložený chléb Focaccia

Fontina sýr, rukola a šťavnatá rajčata ,jako chutný předkrm.
30.03.2014 lanvin
40min

15min příprava

25min vaření

698 kJ / 166 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost


  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce másla
  • 1 ks velká cibule - na tenké plátky
  • 1 ks focaccia chleb
  • 120 g strouhaného italského sýra fontina
  • 1 plechovka krájených rajčat á 400g
  • Na posypání
  • 1 hrst nasekané rukoly

Postup přípravy

  1. Troubu předehžejte na 200°C
  2. Na rozehřátém oleji s máslem nechte zesklovatět nakrájenou cibuli
  3. Chléb nakrájejte na porce,posypte sýrem ,cibulí a nasekanými rajčaty,dejte na plech s pečícím papírem a pečte v troubě přibližně 10 -15 minut
  4. Podávejte posypané rukolou,podle chuti můžete posypat pepřem

TIP:

fontina je polotvrdý italský sýr, který se vyrábí z kravského mléka,má jemnou uzenou příchuť, trošku i po oříšcích


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    1,62 g
  • Sacharidy:

    13,62 g
    • Cukry:

      6,12 g
  • Tuky:

    27,22 g
  • Vláknina:

    1,50 g

Aktivita pro spálení:

37 kcal
4

minut jízdy na kole

3

minut běhu

11

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Obložený chléb Focaccia

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba