Prostreno.cz

Plněný pstruh

pstruh plněný směsi zeleniny a anglické slaniny
05.04.2014 Mikeš
50min

20min příprava

30min vaření

883 kJ / 211 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200° C.
  2. Rozehřejte velkou pánev s olivovým olejem ,přidejte nakrájenou slaninu kterou orestujte,orestovanou slaninu vyndejte děrovanou lžící.
  3. Ve stejné pánvi orestujte nakrájenou cibuli a na tenké plátky nakrájený fenykl .
  4. Přidejte rozmarýn ,kuřecí vývar a duste 10 minut,nebo až se tekutina zcela zredukuje,k zelenině přidejte orestovanou slaninu
  5. Pstruhy posypte pepřem ,osolte,pokapejte citrónovou šťávou a naplňte připravenou zeleninou
  6. Ryby uložte na malý plech vyložený pečícím papírem a pečte v troubě přibližně 20-30 minut,podle velikosti ryby.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    52,98 g
  • Sacharidy:

    42,37 g
    • Cukry:

      10,32 g
  • Tuky:

    63,95 g
  • Vláknina:

    15,12 g

Aktivita pro spálení:

205 kcal
25

minut jízdy na kole

19

minut běhu

61

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

rozmarýn čerstvý

131 kcal / 100g
B3 g
S20 g
T5 g

fenykl

31 kcal / 100g
B1 g
S7 g
T0,3 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

Pstruh

141 kcal / 100g
B20 g
S0 g
T6 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Plněný pstruh

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba