Prostreno.cz

Hruškový dezert

hrušky s javorovým sirupem
08.04.2014 lentilka
35min

15min příprava

20min vaření

695 kJ / 166 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V hrnci smíchejte víno, 1 šálek vody, cukr a skořici,přiveďte k varu a za stálého míchání vařte 10 minut
  2. Hrušky oloupejte , stopky neodstraňujte
  3. Hrušky vložte do vařícího cukrového sirupu ,(hrušky ba měly být v tekutině ponořené) a vařte 10 minut
  4. Hrušky podávejte přelité javorovým sirupem,nebo karamelovou omáčkou

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    5,00 g
  • Sacharidy:

    288,30 g
    • Cukry:

      153,00 g
  • Tuky:

    1,50 g
  • Vláknina:

    79,50 g

Aktivita pro spálení:

232 kcal
29

minut jízdy na kole

22

minut běhu

69

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 6 komentářů

Avatar
Avatar verrca
13.05.2016
Avatar deeana
13.03.2016
Avatar heenna
12.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

bílé víno

82 kcal / 100g
B0,1 g
S2 g
T0 g

javorový sirup

260 kcal / 100g
B0 g
S67 g
T0 g

skořice

247 kcal / 100g
B3 g
S80 g
T1 g

houska

265 kcal / 100g
B8 g
S49 g
T3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hruškový dezert

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba