Prostreno.cz

Znojemská s rýží recept

Znojemská s rýží je tradiční česká klasika, kterou si zamilujete

09.04.2014 lentilka
2h a 5min

15min příprava

1h a 50min vaření

739 kJ / 176 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Cibuli oloupejte, nakrájejte najemno a osmahněte na oleji.
  2. Hovězí plátky mírně naklepejte. Po stranách je nařízněte, aby se nekroutily. Osolte a opepřete je z obou stran. Postupně je dávejte do hrnce. Nechte maso zatáhnout.
  3. Mírně podlijte vodou, přidejte jednu lžíci hořčice, přiklopte a duste hodinu a půl doměkka.
  4. Poté přidejte polovinu okurek pokrájených na kolečka, kolečka párků a druhou lžíci hořčice. Čtvrt hodiny duste a poté vsypte nakrájená vařená vejce a zbývající okurky.
  5. Chvilku povařte a podávejte s rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    261,10 g
  • Sacharidy:

    363,48 g
    • Cukry:

      18,60 g
  • Tuky:

    234,48 g
  • Vláknina:

    11,40 g

Aktivita pro spálení:

1196 kcal
149

minut jízdy na kole

113

minut běhu

357

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Frittata s rajčaty

55min
(13 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

35min
(31 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Znojemská s rýží recept

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba