Prostreno.cz

Krevety na cibulce

Krevety v omáčce z bílého vína a šalotek
10.04.2014 sun
30min

10min příprava

20min vaření

590 kJ / 141 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Krevety částečně rozmrazte a obalte v kukuřičného škrobu
  2. Na rozpáleném oleji orestujte krevety dozlatova.
  3. Osmažené je vyndejte děrovanou lžící a dejte je na papírový ubrousek
  4. Na stejné pánvi orestujte nakrájenou šalotku, zázvor,přidejte víno,cukr,sojovou omáčku,podle chuti sůl,pepř a na silnějším ohni nechte víno zredukovat na polovinu
  5. Do omáčky vložte krevety ,prohřejte a hned podávejte s rýží,posypané petrželkou

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    34,20 g
  • Sacharidy:

    235,00 g
    • Cukry:

      104,60 g
  • Tuky:

    102,90 g
  • Vláknina:

    8,00 g

Aktivita pro spálení:

141 kcal
17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

42

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Krevety na cibulce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba