Prostreno.cz

Restovaná zelenina

Dokonalá kombinace čerstvých lusků, mrkve, žampionů, brokolice a rajčat.
21.04.2014 Mikeš
20min

10min příprava

10min vaření

263 kJ / 62 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V kastrolu rozehřejte olej ,přidejte mrkev nakrájenou na nudličky Julienne a na růžičky rozdělenou brokolic,restujte za stálého míchání 3 minuty.
  2. Přidejte nakrájené houby ,hrášek ,vodu ,posypte ochucovadlem a restujte další 3 minuty.
  3. Přidejte na klínky nakrájená rajčata, červený vinný ocet, promíchejte a restujte 3 minuty .
  4. Podávejte jako samostatný pokrm,nebo jako přílohu

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    15,50 g
  • Sacharidy:

    38,52 g
    • Cukry:

      17,50 g
  • Tuky:

    49,16 g
  • Vláknina:

    12,00 g

Aktivita pro spálení:

211 kcal
26

minut jízdy na kole

20

minut běhu

62

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

řepkový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

hrášek

81 kcal / 100g
B5 g
S14 g
T0,3 g

červená řepa

43 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,1 g

sterilovaný žampión

22 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T0,6 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Restovaná zelenina

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba