Prostreno.cz

Toastový chléb s rozinkami

toastový chléb zapečený s rozinkami,podávaný se zmrzlinou
02.05.2014 Mikeš
50min

20min příprava

30min vaření

898 kJ / 214 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 175°C
  2. Pekáček s vysokým okrajem vymažte máslem
  3. Plátky chleba lehce namažte po obou stranách máslem a uložte je do pekáčku tak,aby se překrývaly.
  4. Mezi plátky nasypte rozinky a posypte vše cukrem.
  5. Smíchejte mléko, vejce, vanilkový extrakt a whisky.
  6. Směsí přelijte chleba. Pečte 30 minut
  7. Před podáváním nechte stát 10 minut.

TIP:

Můžete podávat s vanilkovou zmrzlinou


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    78,24 g
  • Sacharidy:

    328,21 g
    • Cukry:

      193,90 g
  • Tuky:

    174,74 g
  • Vláknina:

    8,00 g

Aktivita pro spálení:

549 kcal
68

minut jízdy na kole

52

minut běhu

163

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Toastový chléb s rozinkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba