Prostreno.cz

Grilovaný Hermelín glazovaný černým pivem s perníkovou krustou

originální a snadný recept na grilování Sedlčanského Hermelínu, s nimiž oslníte na každé grilovací párty
06.05.2014 Mikeš
50min

15min příprava

35min vaření

774 kJ / 184 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Pivo nalijte do rendlíku, přidejte cukr a svařte asi na ¼ objemu. Poté přidejte polovinu másla a pozvolna svařte do strupovité konzistence. Odstavte a nechte lehce zchladnout.
  2. Na druhé polovině másla opražte perník s pepřem do křupava.
  3. Hermelíny rozložte na alobal, potřete sirupem z piva, posypte perníkem, perník zakryjte kouskem pečicího papíru.
  4. Zabalte do alobalu a grilujte 5 – 7 minut z každé strany.
  5. Rozdělte na talíře a doplňte vhodnou přílohou, například grilovanými jablíčky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    5,40 g
  • Sacharidy:

    81,50 g
    • Cukry:

      56,00 g
  • Tuky:

    45,50 g
  • Vláknina:

    1,00 g

Aktivita pro spálení:

203 kcal
25

minut jízdy na kole

19

minut běhu

60

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Grilovaný Hermelín glazovaný černým pivem s perníkovou krustou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba