Prostreno.cz

Jehněčí kotlety se zeleninou

kotletky se zelenými fazolkami a rajčaty
18.05.2014 sun
40min

15min příprava

25min vaření

487 kJ / 116 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Ve vařící osolené vodě vařte 5 minut zelené fazolky
  2. Fazolky sceďte ,vraťte zpět do hrnce ,přidejte 2 lžíce oleje, nakrájená rajčata, nakrájenou cibuli, vinný ocet, osolte a opepřete podle chuti a promíchejte.Kotlety osolte a opepřete .
  3. Ve velké pánvi rozehřejte zbývající olivový olej a restujte jehněčí kotlety asi 5 minut z každé strany.
  4. Kotlety dejte na talíř a zakryjte fólií,
  5. V rendlíku zahřejte máslo ,přidejte mouku a míchejte 2 minuty,pak postupně za stálého míchání přilijte vývar a vmíchejte hořčici ,povařte 5 minut
  6. Podávejte s fazolkami

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    14,66 g
  • Sacharidy:

    79,82 g
    • Cukry:

      19,64 g
  • Tuky:

    109,94 g
  • Vláknina:

    11,10 g

Aktivita pro spálení:

315 kcal
39

minut jízdy na kole

30

minut běhu

94

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 4 komentářů

Avatar
Avatar verrca
08.05.2016
Avatar heenna
22.03.2016
Avatar Anonym
14.01.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kotlety se zeleninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba