Prostreno.cz

Porce ryby se špenátem

Šťavnaté kousky ryby, podávané s rajčaty, špenátem a vynikající sýrem
25.05.2014 lanvin
50min

20min příprava

30min vaření

886 kJ / 211 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na másle nechte zpěnit oloupanou,nakrájenou cibuli,přidejte špenát a 5 minut duste,dochuťte solí a chilli kořením,vmíchejte strouhanku ,nasekanou šalvěj a odstraňte z tepla,nakonec vmíchejte nastrouhaný sýr
  2. Porce ryby uložte do zapékací misky,rybu osolte a opepřete.
  3. Rajčata nakrájejte na plátky a rozdělte na ryby .
  4. Na rajčata rozdělte špenátovou směs,podlijte smetanou a pečte v troubě předehřáté na 180° C přibližně 30 minut

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    47,36 g
  • Sacharidy:

    118,71 g
    • Cukry:

      24,67 g
  • Tuky:

    147,66 g
  • Vláknina:

    9,51 g

Aktivita pro spálení:

650 kcal
81

minut jízdy na kole

61

minut běhu

194

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Porce ryby se špenátem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba