Prostreno.cz

Dušená treska s kari kořením

ryba podle indického receptu
26.05.2014 lanvin
40min

15min příprava

25min vaření

840 kJ / 200 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rybí filé nakrájejte na menší porce. Očištěný pórek nakrájejte na plátky,rajčata překrojte na polovinu.
  2. Na rozehřátém másle restujte pórek přibližně 1 minutu , přidejte kari,mouku a míchejte minutu.
  3. Za stálého míchání přidejte smetanu a důkladně promíchejte metličkou,povařte 5 minut
  4. Přidejte ryby,rajčata a duste 10 minut, nakonec vmíchejte koriandr a podle chuti osolte

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    10,94 g
  • Sacharidy:

    39,94 g
    • Cukry:

      15,54 g
  • Tuky:

    114,15 g
  • Vláknina:

    6,75 g

Aktivita pro spálení:

305 kcal
38

minut jízdy na kole

29

minut běhu

91

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dušená treska s kari kořením

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba