Prostreno.cz

Jahody v čokoládě

Jahody máčené v čokoládě a barevném máčku.

13.06.2014 Mikeš
30min

25min příprava

5min vaření

992 kJ / 237 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Jahody opláchněte vodou a osušte.
  2. Čokoládu nechte rozehřát ve vodní lázni, přidejte máslo a kokosové mléko, nebo šlehačku.
  3. Připravte si plech vyložený pečícím papírem.
  4. Jahody namáčejte zhruba do poloviny v lehce vychladlé čokoládě, pak špičku jahod obalte v kokosu, nebo barevném máčku.
  5. Jahody ukládejte na plech a nechte čokoládu ztuhnout.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    24,22 g
  • Sacharidy:

    157,37 g
    • Cukry:

      81,47 g
  • Tuky:

    174,70 g
  • Vláknina:

    48,90 g

Aktivita pro spálení:

379 kcal
47

minut jízdy na kole

36

minut běhu

113

minut uklízení





Podobné recepty

Sladký krém z ricotty

(43 hlasů)
60min
1097 kJ

Banánový koláč s polevou

(23 hlasů)
1h a 5min
1196 kJ

Tvarohový dezert

(22 hlasů)
30min
972 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jahody v čokoládě

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba