Prostreno.cz

Hovězí na šalotce s červeným vínem

Šalotky a červené víno skvěle doplní chuť masa.

03.07.2014 sun
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

544 kJ / 130 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na oleji nechte zesklovatět nakrájenou šalotku, cibuli a česnek.
  2. Plátky masa osolte, opepřete, obalte v mouce a přidejte k cibuli.
  3. Posypte tymiánem a orestujte z obou stran.
  4. Podlijte vývarem, vínem a duste přibližně 45 minut, nebo do změknutí masa.
  5. Posypte petrželkou a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    126,74 g
  • Sacharidy:

    165,19 g
    • Cukry:

      37,86 g
  • Tuky:

    93,66 g
  • Vláknina:

    20,04 g

Aktivita pro spálení:

538 kcal
67

minut jízdy na kole

51

minut běhu

160

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí kostky na pivu

(15 hlasů)
2h a 20min
799 kJ

Hovězí nudličky ze svíčkové

(15 hlasů)
55min
1046 kJ

Hovězí steak s těstovinou a brokolicí

(18 hlasů)
60min
783 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí na šalotce s červeným vínem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba