Prostreno.cz

Hovězí kostky na pivu

Kostky hovězího masa na belgickém pivu.

26.08.2014 lentilka
2h a 20min

20min příprava

2h a 0min vaření

799 kJ / 190 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na větší kostky nakrájené hovězí maso promíchejte se solí, pepřem a hladkou moukou.
  2. Na rozehřátém oleji maso ze všech stran opečte.
  3. Maso vyndejte děrovanou lžící na talíř a ve stejném hrnci orestujte na plátky pokrájenou cibuli.
  4. K cibuli vložte zpět maso, přidejte pivo, tymián a bobkový list a na mírném ohni vařte 1 - 2 hodiny, záleží na kvalitě masa.
  5. Pokud je třeba, podlijte dalším pivem.
  6. Nakonec posypte cukrem, zakápněte červeným vinným octem a duste ještě 5 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    201,52 g
  • Sacharidy:

    199,06 g
    • Cukry:

      26,70 g
  • Tuky:

    177,94 g
  • Vláknina:

    48,60 g

Aktivita pro spálení:

814 kcal
101

minut jízdy na kole

77

minut běhu

242

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí hrudi na pivu

(10 hlasů)
4h a 0min
835 kJ

Hovězí svíčková s rýží

(19 hlasů)
40min
1010 kJ

Hovězí s nakládanou paprikou

(7 hlasů)
2h a 35min
681 kJ
Více receptů

Celkem 4 komentářů

Avatar
Avatar maxiking
03.05.2016
Avatar verrca
27.04.2016
Avatar Anonym
04.01.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

hovězí maso

250 kcal / 100g
B26 g
S0 g
T15 g

pepř a sůl

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí kostky na pivu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba