Prostreno.cz

Marinovaný květák s fazolkami

Dušená zelenina s vinným octem.

18.08.2014 lentilka
40min

20min příprava

20min vaření

478 kJ / 114 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Ocet, vodu a cukr přiveďte v hrnci k varu.
  2. Přidejte cibuli, papriku, květák a duste 10 minut.
  3. Přidejte fazole, hořčici, kurkumu, sůl a duste dalších 5 minut.
  4. Směs můžete zahustit kukuřičným škrobem rozmíchaným v malém množstvím vody.
  5. Nalijte do čistých suchých sklenic a uzavřete víčky. Skladujte v chladničce.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    8,52 g
  • Sacharidy:

    480,30 g
    • Cukry:

      423,55 g
  • Tuky:

    4,62 g
  • Vláknina:

    11,25 g

Aktivita pro spálení:

974 kcal
121

minut jízdy na kole

92

minut běhu

290

minut uklízení





Podobné recepty

Losos a zelené fazolky

(18 hlasů)
30min
888 kJ

Grilované fazolky

(13 hlasů)
25min
460 kJ

Zelené fazolky s estragonem

(16 hlasů)
25min
411 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Marinovaný květák s fazolkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba