Prostreno.cz

Dušené hovězí kostky

Marinované hovězí maso dušené s tymiánem.

10.03.2015 lanvin
5h a 25min

3h a 15min příprava

2h a 10min vaření

601 kJ / 143 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájené na kostky dejte do mísy, přidejte ústřicovou omáčku a důkladně promíchejte. Zakryjte fólií a marinujte v lednici 3 hodiny.
  2. Na rozehřátém oleji v pánvi osmahněte nakrájenou cibuli a česnek, přidejte maso a míchejte přibližně 8 minut.
  3. Přidejte tymián, petržel, vývar a přiveďte k varu. Snižte teplotu a přikryté duste na mírném ohni 2 hodiny nebo dokud maso nezměkne.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    170,51 g
  • Sacharidy:

    83,43 g
    • Cukry:

      16,06 g
  • Tuky:

    154,85 g
  • Vláknina:

    9,92 g

Aktivita pro spálení:

571 kcal
71

minut jízdy na kole

54

minut běhu

170

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí kostky na pivu

(15 hlasů)
2h a 20min
799 kJ

Nudličky z hovězí svíčkové

(15 hlasů)
55min
1226 kJ

Hovězí nudličky ze svíčkové

(15 hlasů)
55min
1046 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

vývar

10 kcal / 100g
B1,5 g
S7,5 g
T0,8 g

listový salát

5 kcal / 100g
B1,5 g
S2,7 g
T0,3 g

tymián

101 kcal / 100g
B5 g
S24 g
T1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dušené hovězí kostky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba