Prostreno.cz

Růžičková kapusta s medem

Lahodná příloha, která se může podávat i jako samostatné jídlo.

11.03.2015 sun
40min

15min příprava

25min vaření

569 kJ / 135 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Mandle orestujte nasucho v pánvi, orestovane mandle dejte stranou.
  2. V jemně osolené vodě povařte 10 minut na poloviny překrojenou růžičkovou kapustu. Uvařenou opláchněte pod studenou tekoucí vodou.
  3. Na rozehřátém másle s olejem osmahněte nakrájený česnek, přidejte med, citronovou kůru, citronovou šťávu a míchejte 1 minutu.
  4. Přilijte vývar a přiveďte k varu, přidejte růžičkovou kapustu a 5 minut duste.
  5. Dochuťte pepřem, posypte mandlemi a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    22,18 g
  • Sacharidy:

    63,07 g
    • Cukry:

      21,90 g
  • Tuky:

    54,59 g
  • Vláknina:

    18,16 g

Aktivita pro spálení:

248 kcal
31

minut jízdy na kole

23

minut běhu

74

minut uklízení





Podobné recepty

Marinované olivy

(16 hlasů)
15min
770 kJ

Šťouchané brambory s pomerančovým džusem

(14 hlasů)
40min
501 kJ

Česnekovo-rozmarýnové brambory

(16 hlasů)
60min
925 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Míchaná vejce s chřestem

25min
(8 hlasů)

Skvělá snídaně s jahodami

15min
(20 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

35min
(31 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Růžičková kapusta s medem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba