Prostreno.cz

Hruška s gorgonzolou

Vyzkoušejte je… hrušky jsou skvělé, když se jejich chuť zvýrazní nějakým pikantním sýrem.

10.06.2015 sun
35min

20min příprava

15min vaření

531 kJ / 126 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V rendlíku přiveďte k varu víno s badyánem, vařte10 minut, pak přidejte oloupané fíky a vařte 5 minut.
  2. Odstraňte badyán a fíky rozmixujte v mixéru. V případě potřeby přidejte trochu vína.
  3. Hrušky nakrájejte podélně na plátky, očištěný fenykl nakrájejte na velmi tenké plátky.
  4. Na talíře rozdělte hrušky, přidejte fenykl, plátek sýra a připravenou fíkovou omáčku.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    153,58 g
  • Sacharidy:

    520,50 g
    • Cukry:

      264,00 g
  • Tuky:

    165,78 g
  • Vláknina:

    88,50 g

Aktivita pro spálení:

999 kcal
124

minut jízdy na kole

95

minut běhu

298

minut uklízení





Podobné recepty

Camembert s petrželkou

(15 hlasů)
30min
1071 kJ

Salát s mangem

(15 hlasů)
30min
182 kJ

Marinované žampiony

(16 hlasů)
12h a 10min
539 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

badyán

337 kcal / 100g
B17 g
S50 g
T15 g

houska

265 kcal / 100g
B8 g
S49 g
T3 g

fíky čerstvé

74 kcal / 100g
B1,3 g
S19 g
T0,3 g

bílé víno

82 kcal / 100g
B0,1 g
S2 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hruška s gorgonzolou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba