Prostreno.cz

Pečená vepřová panenka

Vepřová panenka v jogurtové marinádě.

22.02.2016 lentilka
55min

30min příprava

25min vaření

554 kJ / 132 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Ingredience na marinádu promíchejte a nalijte do uzavíratelného sáčku.
  2. K marinádě vložte maso, sáček uzavřete a několikrát protřepejte, aby se maso marinádou obalilo.
  3. Nechte v chladu přes noc marinovat.
  4. Maso otřete od marinády,zprudka opečte ze všech stran na oleji, pak dejte maso do pekáčku, přikryjte a pečte v troubě předehřáté na 175 °C přibližně 15 - 20 minut.
  5. Maso dejte na talíř, přikryjte alobalem a nechte ještě 10 minut odpočinout.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    163,98 g
  • Sacharidy:

    19,57 g
    • Cukry:

      9,58 g
  • Tuky:

    48,14 g
  • Vláknina:

    3,50 g

Aktivita pro spálení:

339 kcal
42

minut jízdy na kole

32

minut běhu

101

minut uklízení





Podobné recepty

Placičky z mletého masa

(22 hlasů)
1h a 5min
870 kJ

Vepřové na česneku

(19 hlasů)
45min
765 kJ

Vepřová panenka s jablky

(24 hlasů)
60min
720 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečená vepřová panenka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba