Prostreno.cz

Vepřová panenka v bylinkách

Vepřová panenka marinovaná v bylinkové marinádě s česnekem.

07.03.2016 sun
3h a 10min

2h a 40min příprava

30min vaření

1033 kJ / 246 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Všechny bylinky, koření a 80 ml oleje důkladně promíchejte v misce.
  2. Do připravené marinády vložte maso a nechte maso marinovat minimálně 2 hodiny nebo přes noc.
  3. Rozehřejte troubu na 190 °C.
  4. Maso opečte ze všech stran v pánvi na 4 lžících oleje.
  5. Pak maso přikryjte volně alobalem a dejte na 20 minut do trouby.

TIP:

Sušené byliny jsou mnohem více koncentrované než čerstvé. Pokud nemáte po ruce čerstvé bylinky, pamatujte, že 1 lžička sušených bylin se rovná 1 lžíci čerstvých bylinek.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    161,50 g
  • Sacharidy:

    37,50 g
    • Cukry:

      1,00 g
  • Tuky:

    165,45 g
  • Vláknina:

    21,50 g

Aktivita pro spálení:

403 kcal
50

minut jízdy na kole

38

minut běhu

120

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřová panenka s jablky

(24 hlasů)
60min
720 kJ

Vepřová kotleta s rozmarýnem

(12 hlasů)
2h a 20min
925 kJ

Plněné mleté maso

(32 hlasů)
1h a 15min
819 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka v bylinkách

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba