Prostreno.cz

Komentáře k receptu

Avatar
Avatar
verrca 15.10.2016

okurky zavařuji každoročně, ale kvašáky mi nechutnají

Avatar
adion011 06.10.2016

Kvašáky mám hodně rád , ty listy černého rybízu jsou zajímavé *11*

Avatar
heenna 05.10.2016

chutné a zdravé okurky :) hodí se k mnoha jídlum nebo jen tak

Avatar
kamila76 09.08.2016

maminka dělávala - celá rodina kromě mě na nich ujížděla. to byly časy!!! *6*

Avatar
alenab 01.08.2016

tak jsem dnes zkusila 4 l sklínku podle tohoto receptu, snad se podaří

Avatar
mmilacek 29.07.2016

tak tento recept určitě vyzkouším. kvašaky miluju ;-)

Avatar
renda4141 23.07.2016

Ty jsem si dávala vždy u příbuzných na Moravě. Doma jsem je ještě nezkoušela.:-)

Avatar
konatovka 17.07.2016

Budou určitě moc dobré.*1*

Avatar
alenab 16.07.2016

kvašáky už jsem nedělala několik roků, budu to muset napravit

Avatar
moniika 15.07.2016

na kvašáky si chodm k sousedce , má je výborné ;-)

Avatar
renik.71 13.07.2016

Dělávám velmi podobné.

Avatar
glady 13.07.2016

kvašáky u nás doma milujeme a každoročně je děláváme ;-)

Avatar
JIRKA 13.07.2016

Sám si je dělám,je to super.Vždy se nemůžu dočkat kdy už budou hotové.Jako příloha ke grilovanému masu,lepší než omáčky helmans.Můžu jen DOPORUČIT.

Avatar
deeana 13.07.2016

na takové občas chodím...kdo by je neměl rád, k sekané taky super

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Reklama

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba