Prostreno.cz

Komentáře k receptu

Avatar
Avatar
megana4 11.11.2016

Tuto kýtu znám a mám ji ráda..jím ji ale také spíš málokdy..

Avatar
verrca 15.10.2016

srnčí maso jsem jednou jedla ve svíčkové.. je moc dobré

Avatar
Martaa 04.09.2016

Sbíhají s emi sliny, jen to vidím, kde nejčastěji kupujete srnčí maso?

Avatar
konatovka 12.08.2016

Zvěřinu nejím, ale vypadá moc hezky a bude to chutné.*1*

Avatar
renda4141 29.07.2016

Dala bych si. Tenhle recept se mi líbí, ale srnčí jsem naposled dělala asi před rokem. :-)

Avatar
heenna 28.07.2016

se srncim nemam zkusenost, navic mi prijde lito toho krasneho zvirete

Avatar
moniika 27.07.2016

Zvěřinu moc často nedělám ,ale je to škoda ,masíčko je výborné;-)

Avatar
renik.71 27.07.2016

Krásně upravené. Jistě se bude recept dát použít i na dančí maso. Pokusím se.

Avatar
alenab 26.07.2016

ke zvěřině červené patří - určitě recept vyzkouším, vypadá dobře*11*

Avatar
glady 26.07.2016

zvěřinu mám moc ráda a tato úprava srnčího vypadá velice povedeně ;-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Reklama

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba