Prostreno.cz

Dušená srnčí kýta na cibuli

Srnčí kýta dušená s cibulí, houbami a červeným vínem.

25.07.2016 sun
2h a 20min

20min příprava

2h a 0min vaření

591 kJ / 141 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Srnčí maso nakrájejte na silné plátky a „prošpikujte„ stroužky česneku překrojenými na poloviny, maso opepřete, dejte do vhodné misky, pokapejte olejem a nechte odležet do druhého dne.
  2. V pekáčku na 2 lžících oleje rozehřátého se sádlem nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, na cibuli orestujte maso ze všech stran, maso osolte, přidejte nové koření, podlijte vínem, dejte do trouby předehřáté na 180 °C a pečte přibližně hodinu a půl.
  3. Půl hodiny před dokončením přidejte k masu na silné plátky nakrájené houby.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    319,46 g
  • Sacharidy:

    76,83 g
    • Cukry:

      20,95 g
  • Tuky:

    147,79 g
  • Vláknina:

    12,78 g

Aktivita pro spálení:

557 kcal
69

minut jízdy na kole

53

minut běhu

166

minut uklízení





Podobné recepty

Dušená srnčí kýta na cibuli

(15 hlasů)
2h a 5min
649 kJ

Srnčí plátky s ořechovým přelivem

(16 hlasů)
1h a 10min
1303 kJ

Srnčí plátky s hruškou

(16 hlasů)
30min
686 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dušená srnčí kýta na cibuli

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba