Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Největší chyby v kuchyni, kterých se opakovaně dopouštíme
Tyhle články čtu pro pobavení. Většinou se hodně nasměju. A překlada-č/telka má nějakej klik navíc. A rada na závěr: co třeba naučit se vařit?
Jojo, mě jednou v myčce poletující nůž rozsekal vařečku na třísky :-D.
Kuchyň malou jako dlaň a rajčata na kuchyňské lince? a ještě navíc mám okna na jihozápad tak se opravdu slunečním paprskům nevyhnu. Asi budu rajčata uchovávat u sousedů.:)
Cele je to blabol. Pokud by voda na testoviny mela byt stejne slana jak morska, musel by do toho sestilitroveho kastrolu dat slabeho ctvt kila soli :-)
Vaření těstovin: těstoviny v malém množství vody...těstovinový škrob...těstovinová voda (?)...nakonec přidejte pastu. Kdo neví, jak se říká těstovinám italsky či anglicky, bude se dožadovat jakési pasty na vaření těstovin. Neustále žasnu, co "je" dnes "novinařina": Na zahraničním serveru najdu nějaký článek. Hodím ho do překladače (kdyby ho "novinář" překládal sám, tak tam neseká nesmysly typu pasta či těstovinová voda) a pověsím to na web. Hotovo! Předpokládám, že na něco takového je potřeba nejméně dvou VŠ humanitního zaměření.
TVL to jsou kokotiny, to píše automat.
Silverware basket není stříbrný koš, ale příborový koš. Atd. Atp.
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama