Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Tyhle chyby při vaření těstovin děláme všichni
Větší blbost jsem dlouho nečetla. Vaření těstovin je podle autora očividně velká věda..
Proč VŠICHNI? Soudí paní podle sebe? A navíc- každý podle své chuti.
Nevím, když spěchám, vařím těstoviny. Je to podle mě jedno z nejjednodušších jídel. Než se těstoviny uvaří, je hotová omáčkla, v ní se vykoupou a hurá na talíř. Max 15 minut a je na stole.
U tomu dává péči je umění uvařit dobré testoviny
Ono je také otázkou, co je to dobré těstoviny. Všeobecně se bere, že dobré jsou takové, co dělají Italové. Ale např. ty zrovna mně moc nechutnají, já mám ráda měkčí. Takže vlastně pro mě jsou dobré ty "špatné" těstoviny. A je mi tím pádem úplně fuk, že je dělám špatně.
Těstoviny proplachuji, ale horkou vodou, omáčku dávám stejně jako ke knedlíkům vedle. Vařím pomalu a odkryté, cca 3min. před dovařením vypínám vařič.
Tak já vůbec vařím málo, těstoviny možná 2x za rok, neproplachuji a omáčku na ně nedávám žádnou, jedině se sýrem a kečupem a hodně másla, jsem holt stará škola
Nevím proč bych těstoviny proplachoval studenou vodou jestliže je chci konzumovat teplé. Chybí recept na omáčku.
Teplá voda je nejlepší,na proplach,ale když je vařím dost solím mají pak výbornou chut.....
Každý dělá chyby
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama