Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Netradiční zahušťování řídkých omáček a polévek
Pohankovou nebo jáhlovou Nominou.
tou se dají i opalovat řízky místo mouky a strouhanky
domácí máslové kuličky hlavně na bílé omáčky
Zahuštuji zeleninou- místo jíšky,závarku.po uvaření například bramboračky,kulajdy,rozmixuji uvařené -část- brambory,celer,mrkev,...Ve svíčkové ,ve fazolovém guláši též rozmixuji přidanou zeleninu.Nikdo to nepozná,jest bez lepku ,tuku...
Stejně tak když vařím čočku- po uvaření vložím tyčový mixér a část rozmixuji- místo dříve používané jíšky .
ano jinak to nedělám již spousty let
Myslím si, že zahušťování moukou je naprosto zbytečné.
domnívám se že tak docela pravdu nemáte
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama