Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Netradiční zahušťování řídkých omáček a polévek
Myslím si, že do každého jedla nesedí jeden typ zahustovadla. Niečo zahustím rozmixovanym zemiakom,zeleninou a niekedy slabou zápražku, zatrepkou s múkou. Najnovšie používam bezlepkovú múku.
jo já taky používám i škrobovou moučku
Většinou už kupovanou, občas domácí
Do půllitrové sklenice dám 3 vrchovaté polévkové lžíce mouky, do čtvrtky doleji vodou, zavíčkuji a protřepu, pak naliji do vařící omáčky, musí se chvíli povařit, tak to používám nejčastěji. Domácí jíška mi přijde moc tučná, když smažim cibuli a do omáčky pak přidám ještě cca. 8 lžic oleje v jíšce. Kupovaná je drahá a určitě také plná oleje, tak jsem nejdříve zahustil škrobem kukuřičným, prý se to pak nesmí mrazit a dosypal kupovanou jíškou, je to takové, nelíbí se mi to, je to dobré, ale. Vařím víc porcí na několik dní a zahušťovat chlebem ani zkoušet nebudu, vždyť to musi po chvíli kvasit.
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama