Prostreno.cz

Komentáře k článku

Avatar
Avatar
Něha 21.10.2021

Pohankovou nebo jáhlovou Nominou.

Avatar
Alena Něha 22.10.2021

tou se dají i opalovat řízky místo mouky a strouhanky

Avatar
orlík 21.10.2021

domácí máslové kuličky hlavně na bílé omáčky

Avatar
Bardot 1 21.10.2021

Zahuštuji zeleninou- místo jíšky,závarku.po uvaření například bramboračky,kulajdy,rozmixuji uvařené -část- brambory,celer,mrkev,...Ve svíčkové ,ve fazolovém guláši též rozmixuji přidanou zeleninu.Nikdo to nepozná,jest bez lepku ,tuku...

Avatar
Bardot 1 Bardot 1 21.10.2021

Stejně tak když vařím čočku- po uvaření vložím tyčový mixér a část rozmixuji- místo dříve používané jíšky .

Avatar
milan Bardot 1 21.10.2021

ano jinak to nedělám již spousty let

Avatar
Natálie 20.10.2021

Myslím si, že zahušťování moukou je naprosto zbytečné.

Avatar
milan Natálie 21.10.2021

domnívám se že tak docela pravdu nemáte

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba