Prostreno.cz

Komentáře k článku

Avatar
Avatar
Natálie 20.10.2021

Myslím si, že zahušťování moukou je naprosto zbytečné.

Avatar
milan Natálie 21.10.2021

domnívám se že tak docela pravdu nemáte

Avatar
Bardot 1 21.10.2021

Zahuštuji zeleninou- místo jíšky,závarku.po uvaření například bramboračky,kulajdy,rozmixuji uvařené -část- brambory,celer,mrkev,...Ve svíčkové ,ve fazolovém guláši též rozmixuji přidanou zeleninu.Nikdo to nepozná,jest bez lepku ,tuku...

Avatar
Bardot 1 Bardot 1 21.10.2021

Stejně tak když vařím čočku- po uvaření vložím tyčový mixér a část rozmixuji- místo dříve používané jíšky .

Avatar
milan Bardot 1 21.10.2021

ano jinak to nedělám již spousty let

Avatar
orlík 21.10.2021

domácí máslové kuličky hlavně na bílé omáčky

Avatar
Něha 21.10.2021

Pohankovou nebo jáhlovou Nominou.

Avatar
Alena Něha 22.10.2021

tou se dají i opalovat řízky místo mouky a strouhanky

Avatar
Siraellen 21.10.2021

rozhodně domácí

Avatar
Jana Bystřinová 21.10.2021

Používám kupovanou a jsem spokojena.

Avatar
Roman Jana Bystřinová 21.10.2021

Další prase.

Avatar
Jarmila 21.10.2021

Lidara@ volny.cz

Avatar
Jaroslav 21.10.2021

Do tmavé omáčky mixovanou zeleninu a do bílé bešamel zahuštěný solamylem.

Avatar
Iveta 21.10.2021

Knorr jíška je nejlepší

Avatar
Roman Iveta 21.10.2021

Prase jedno. Neumíte si udělat jíšku. Tak kvůli vám se dělají chemické sračky!!!

Avatar
Iveta 21.10.2021

Knorr jíška je nejlepší

Avatar
Komendova 21.10.2021

to je novinka z Ameriky. Tradiční zaklechtka.

Avatar
Pavel Hrabák 21.10.2021

Autorka by u mne nebyla puštěna ani k mytí nádobí.

Avatar
Lukáš Fiala Pavel Hrabák 21.10.2021

Vykouzlil jste mi úsměv na rtech a nezbývá mi než souhlasit.

Avatar
Mirka 21.10.2021

Zahušťuji ovesnými vločkami umletými v kávomlýnku. Je to zdravé a snadno se rozvaří bez hrudek. Jíšku dělám z upražené mouky na sucho např. Na plechu v troubě.

Avatar
Renča 21.10.2021

Je to už dlho ročný zvyk.

Avatar
Marika Štefaňáková 21.10.2021

Ak musím zahustovať tak to robím tak, že časť omáčky alebo polievky ,cca 2 dcl ,odoberieme a rozmiksujem a potom to vrátim do hrnca a ešte trochu povarím

Avatar
Bea Miková 22.10.2021

Varím rafa a zahusťujem múkou

Avatar
Verabystricka@seznam.cz 22.10.2021

jíšku si dělám sama vera

Avatar
Eva 22.10.2021

jedině sama moukou, nebo nastrouhanou kůrkou ze staršího chleba Eva

Avatar
Marcela 23.10.2021

já používám chlebovou kůrku

Avatar
Marcela 23.10.2021

chlebová kůrka je výborná

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba