Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Tipy a triky pro božské grilování
Je dokázáno, že grilování, rožnění, pokrm připéká/připaluje, a vznikají rakovinné škodliviny. Nejškodlivější jsou připáleniny - produkty pyrolýzy. Stačí se podívat, jak si lidi připalují nad ohněm špekáčky. Když už, tak špekáček se má k ohni jen zboku opatrně přiblížit.
Ano, hlavně sýry a zeleninu
Výborné zpestření večeře.....
Je to nejlepší večeře.
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama